data erasure methods

Datavernietiging

In onze vestiging. Maar ook op locatie. Hier zetten wij meerdere datavernietigingmethodes  in die altijd verantwoord en ISO-gecertificeerd zijn. U krijgt uitgebreide rapportages van de dataverwijdering. Want maatwerk en veilige datavernietiging gaan bij ons hand-in-hand. En in de afgelopen jaren zijn onze processen tot op het allerkleinste detail ontwikkeld. Zo gaan we altijd grondig en veilig te werk.

Inkopen ICT assets

ICT Value Recovery

Is uw oude hardware geld waard? Ja. Vaak wel. Ontdek eenvoudig wat uw afgeschreven hardware kan opleveren. Op het moment dat wij uw apparatuur opkopen, wordt alle data op verantwoorde en gecertificeerde wijze vernietigd en verminderen we het gebruik van grondstoffen. Ook kunt u altijd gebruik maken van onze logistieke service. Zo regelen wij alles van taxatie tot transport.

Smart recycling solutions

Smart Recycling Solutions

Maximaal hergebruik en circulaire economie: dat vinden we belangrijk bij 7Digits. Voor recycling werken we met Nederlandse recyclingbedrijven, allen Weeelabex gecertificeerd. We zijn ISO 14001 gecertificeerd. Hierin staat beschreven hoe 7Digits procesmatig milieurisico’s kan beheersen. Dit ondersteunt ons bij het realiseren van de milieudoelstellingen.

it hardware doneren

IT hardware doneren

Uw hardware doneren. Een betere wereld voor mens en dier. Maar ook voor een gezond milieu. Wij noemen dit Inspiring Circularity. Bij 7Digits willen we die cirkel graag rond maken. Daarom vinden uw afgeschreven IT,  servers, computers en laptops een nieuwe eigenaar. En wordt de gedoneerde apparatuur getest, gerepareerd en krijgt deze apparatuur een tweede leven.

Diensten 7Digits Team

Over ons

Veilig, vertrouwd en circulair? Jazeker. Dat is waar we voor staan en waar we onze missie van hebben gemaakt: minder e-waste. Een betere wereld met een gezond(er) milieu. Sinds 2006 actief kennisleider op het gebied van  refurbished hardware, datavernietiging en circulariteit van ICT hardware.  Bij 7Digits hebben wij de ambitie om iedere dag de cirkel nóg ronder te maken.

iso gecertificeerd

Certificaten

Potentieel vormen gegevenslekken van gevoelige data een risico voor uw organisatie. Bij 7Digits verwijderen wij uw vertrouwelijke gegevens 100% veilig. We zijn dan ook uitgebreid ISO gecertificeerd: ISO 27001, 14001 en 9001 en gecertificeerd ITAD-partner. ISO certificering maakt aantoonbaar dat wij in staat zijn de processen en diensten binnen 7Digits continu te evalueren en te verbeteren.

De waarde van uw afgeschreven IT hardware herstellen en data vernietigen?

7Digits, allround expert in ITAD.

Dit is wat we doen

Natuurlijk, als allround ITAD partner dragen we graag bij aan het circulaire proces. Van het ophalen van apparatuur tot herbestemmen of recyclen. Tijdens dit proces heeft dataveiligheid de prioriteit. En juist op die combinatie zijn we trots: wij beschermen uw bedrijf tegen datalekken en reputatieschade, en minimaliseren de impact op het milieu.

Ook kopen we afgeschreven IT hardware in. Want hardware die uw bedrijf als waardeloos inschat, geven wij nieuwe waarde. Dit noemen wij ICT Value Recovery. Wij bieden u dan ook een gratis waardebepaling aan, zodat u een marktconforme indicatie krijgt van de waarde van uw afgeschreven apparatuur.